Tuesday, May 8, 2012

PENTAX ?????


Tadaaa!!!!...nantikan ceritanya...heheheh :P Best Blogger Tips

PENGUMUMAN : PERUBAHAN WAKTU OPERASI KLINIK HAIWAN SENAWANG

[IMGP7570-pp] Tomei #3

As salam buat semua. Umangaiii lama tak mencatuk kat blog nih. Sikit lagi nak bersawang. Anyway, thanks kepada yang masih setia dan sudi mengunjungi blog ni. Sekarang dah ada kelapangan sikit untuk menulis kembali. 

Berkuatkuasa  pada 1hb April 2012, waktu operasi Klinik Haiwan Senawang telah ditukar kepada seperti yang dinyatakan :

ISNIN-KHAMIS   : 10.00AM-6.00PM
JUMAAT              : 10.00AM-12.00PM, 2.45PM-6PM
SABTU                 : 10.00AM-3PM
AHAD                   : CUTI

Sehubungan dengan itu, pihak kami memohon maaf atas segala kesulitan yang timbul akibat daripada perubahan jadual waktu operasi Klinik Haiwan Senawang. Sila hubungi talian 06-6788680 / 010-4003045 untuk sebarang pertanyaan yang berkaitan.

Rami jugak yang bertanya...'kenapa doktor tak bukak klinik waktu malam?'. Emmm...gini sebenarnya. Anak2 yang sedang membesar di rumah tu perlukan perhatian yang lebih pada waktu malam. Jadi sempatla saya melihat2 kerja sekolah, bertanya2 kalau2 diorang ni ada masalah dan juga menjamu selera dalam keadaan yang lebih tenang. Duit banyak mana pun tak dapat ganti masa2 berkualiti dengan keluarga kita. 

Yang syoknya...hari minggu boleh gi jemputan kawin tanpa terkocoh2 menelan nasi untuk berkejar ke tempat kerja...best! :)
Best Blogger Tips