Tuesday, August 2, 2011

DAGING RUSA FROZEN DI SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN

Photobucket

Emmm...jual daging rusa? Memang dah lama aku dengan kawan aku buat secara offline jualan daging rusa frozen ni. Bertahun2 dah kami mengorak langkah sebagai penjual daging rusa samada frozen atau segar dalam Seremban ni. Memang sepanjang tahun ada je stok daging rusa frozen dalam peti sejuk tu. Untuk sesiapa yang berminat, atau nak daging rusa frozen ni, boleh hubungi saya atau partner saya (En. Zaman - Tel : 016 684470tujuh).

Daging rusa frozen ni sampai dah siap packing dalam berat sekilo-sekilo. Bawak balik terus je masak...manyak sodap baiiii...

Harga Jualan  RM38 sekilo (boleh nego...)

Beli lebih 5kg, harga kita kasik potong (nanti pelan2 kita bisik..heheheh). Kalau nak jadi dealer daging rusa frozen ni, nanti kita boleh adjust dia punya harga. Bagi harga baekkk punyerrrr!

Kalau ada yang berhajat nak beli karkas rusa atau rusa segar, sila hubungi kami. Kami akan cuba dapatkan karkas rusa dengan harga yang terbaik. Harga akan diberitahu setelah tempahan dibuat. 

Mari!Mari!Mari!
Photobucket
Best Blogger Tips Best Blogger Tips
  • Stumble This Post
  • Save Tis Post To Delicious
  • Share On Reddit
  • Fave On Technorati
  • Buzz This Post
  • Tweet This Post
  • Digg This Post
  • Share On Facebook
Blog Gadgets

5 comments:

sayasukaarnab said... Best Blogger Tips

salam singgah. klinik ni hanya ada kat senawang je ke? xde cawangan di area kajang atau bangi? saya ada memelihara beberapa ekor arnab..silah singgah http://sayasukaaranab.blog​spot.com

Hisham Marmin said... Best Blogger Tips

@sayasukaarnab

Hehehe...belum ada cawangan lagi. Hanya di Senawang. Nanti saya singgah diblog anda :)

kakna said... Best Blogger Tips

Salam Doktor..masih ada lg ke stok daging rusa?

-yasmin76_ninjaturtle@yahoo.com

GTNG Trading said... Best Blogger Tips

hi hisham, we r looking for carcas rusa seminggu 2 ekor. can u continues supply. if u interested, plz cal me direct at 0128885070 (fresh meat corner)

GTNG Trading said... Best Blogger Tips

my email gtngtrading@gmail.com

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Post a Comment