Tuesday, February 22, 2011

MUQADDIMAH




Assalamualaikum.

Walaweii... lama dah aku ada blog nih, tapi haram tak update pun. Hari ni tergerak lak nak update and tulis apa-apa yang patut. Korang nak baca...baca ler. Yang elok amik buat pedoman. Yang tak elok tuh lupakan...

Elok ke buat blog nih? Sebenarnya aku buat blog untuk senang aku nak rujuk menda2 tertentu yang aku rasa penting dalam kehidupan. All the informations aku bubuh jek kat blog nih...senang untuk rujukan anak cucu ek...hahahaha!

Anyway, kepada yang baru jengah tu..selamat datang. Untuk kengkawan, thank you support blog aku.

Aku punya blog...aku punya suka! :P
Best Blogger Tips Best Blogger Tips
  • Stumble This Post
  • Save Tis Post To Delicious
  • Share On Reddit
  • Fave On Technorati
  • Buzz This Post
  • Tweet This Post
  • Digg This Post
  • Share On Facebook
Blog Gadgets

3 comments:

Amearuddin said... Best Blogger Tips

Tahniah......Cyberhome baru.....Kudos!!

Hisham Marmin said... Best Blogger Tips

@Amearuddin

Thanx bro!

surat-patah(0192509889) said... Best Blogger Tips

Baguih jgk kenai docvet ni..bole tny pasai penyakit binatang ni..haha

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Post a Comment