Thursday, February 24, 2011

REGISTER DOMAIN BARU - www.hishammarmin.com



Yesss...hari nih aku register domain untuk blog nih. Asalnya domain untuk blog nih - hishammarmin.blogspot.com. Aku pikir2...panjang sangat la pulak. Nak jadikan ia lebih pendek dan senang nak ingat...aku register domain baru - hishammarmin.com. Di beli dengan harga USD 9.20.

Haaa...baru best. Pendek dan boleh jadik brand name. Selalunya aku beli domain kat Namecheap.com. Kat sini yang bestnya harga domain tak mahal dan dapat WHOIS guard percuma. Jadi bila orang nak skodeng sapa pemilik domain...tak dapat ler tau. Lagi satu DNS kat Namecheap nih free.

Beli domain kat Namecheap.com ni senang nak mampos! Korang daftar, search domain yang korang nak...then add to cart. Boleh bayar guna card credit atau paypal. Senang je kan..:)
Best Blogger Tips Best Blogger Tips
  • Stumble This Post
  • Save Tis Post To Delicious
  • Share On Reddit
  • Fave On Technorati
  • Buzz This Post
  • Tweet This Post
  • Digg This Post
  • Share On Facebook
Blog Gadgets

0 comments:

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Post a Comment