Wednesday, March 2, 2011

BAGAIMANA NAK BUKA AKAUN TRADING DI INSTAFOREX


Entri kali ni khas untuk orang2 atau trader2 yang nak bukak akaun trading dengan INSTAFOREX. Para trader forex sekelian, terutama yang nubie, harap dapat ler follow step2 yang diberikan di bawah ini untuk memudahkan urusan pendaftaran akaun. Entri ni sebenarnya sebagai guide line untuk mereka2 yang selalu call aku untuk tau cemana nak daftar dan seterusnya trade forex di INSTAFOREX.

1. Klik SINI.

2. Isikan form pendaftaran tuh  dan sebagai contoh tengok gambo bawah ni. Lepas selesai isi all particulars, tekan ler button OPEN ACCOUNT bawah tu...


3. Then akan dapat Confirmation tentang akaun trading tadi. Kat email pun dia akan bagi. Yang penting - catatkan all particulars seperti password dan PIN number untuk kegunaan kita seterusnya.

4. Download Trading terminal di SINI. Masukkan nombor akaun trading dan trader's password untuk LOGIN. Dah solosai baiiiiii....

NEXT -  Bagaimana nak deposit duit ke akaun trading anda.
Best Blogger Tips Best Blogger Tips
  • Stumble This Post
  • Save Tis Post To Delicious
  • Share On Reddit
  • Fave On Technorati
  • Buzz This Post
  • Tweet This Post
  • Digg This Post
  • Share On Facebook
Blog Gadgets

14 comments:

fx-profit said... Best Blogger Tips

jom buat duit di sini lagi untung

http://www.instaforex.com/pamm_monitoring.php?trader=8019808

Subuh Rabbani said... Best Blogger Tips

Makin ramai trader yang pilih InstaForex. Support terbaik ada diseluruh malaysia call sahaja untukm bantuan. Buat profit dan withdraw!

Sofea Salleh said... Best Blogger Tips

InstaForex antara broker yang boleh dipercayai. Mudah untuk berurusan dengan mereka. Setakat ini,tiada sebarang masalah.

Joanne Lim said... Best Blogger Tips

Broker yang masih berdiri teguh di Malaysi. Teruskan usaha memberikan servis terbaik.

Hani Ryhana said... Best Blogger Tips

Saya berpuas hati dengan InstaForex. Khidmat broker forex terbaik ada sediakan customer support juga,kalau ada masalah waktu urusan deposit atau withdrawal boleh terus hubungi.

Faris Isa said... Best Blogger Tips

Saya pilih broker InstaForex kerana menyedikan perkhidmatan akaun tanpa swap yang juga dikenali sebagai akaun Islamic. Penting membuat pilihan akaun islamik kerana mematuhi peraturan yang telah ditetapkan oleh syarak dalam urusniaga Forex. Ia adalah penting untuk mengelakkan masalah riba yang dilarang dalam agama Islam.

Nourah Evan said... Best Blogger Tips

I have been trade with InstaForex since 2 years ago. I started to learned forex with demo account first to gain experience and to minimize the risk as well. I prefer Asia server as for my personal choice, which for me there is no major different compare to other server and they work equal to all traders. I still trade with InstaForex till now since they also provide swap free account which is important for muslim trader.

syaz rizal said... Best Blogger Tips

Setahun dengan Instaforex Saya banyak belajar dan pada mulanya saya hanya membuka akaun demo untuk biasakan diri dengan risiko bermain forex dan bagaimana untuk menguruskan wang dengan betul. Memang benar, seperti yang dikhabarkan oleh otai-otai trader untung rugi adat permainan dan seseorang itu perlu membuang sifat tamak untuk menjadi lebih berjaya dalam trading forex. Saya mendaftar akaun sebenar dengan promosi Insta kemudian dengan bonus promosi terbaru mereka bonus tanpa deposit, adalah baik jika Instaforex sentiasa boleh menyediakan promo seperti ini. Terima kasih Instaforex.

zakaria yahya said... Best Blogger Tips

setahun dah guna insta ni banyak kelebihan yang dorang ni bagi especially bonus yang dorang bg mmg membantu trader yang equity kecik mcm saya ni. support mereka juga sangat membantu dalam menyelesaikan permasalahan yang berlaku. deposit dgn withdrawal pun cepat sbb saya guna khidmat IB dorang and Ib dorang punsangat cekap dalam membuat kerja mereka. tak sampai 10 minit dah boleh trade and withdraw ke account bank masing masing.

Bell Tasrina said... Best Blogger Tips

Terlalu banyak broker yang tumbuh sekarang ni sehingga sukar utk pilih yang terbaik. Saya sendiri dah guna Instaforex hampir setahun. Sampai hari ini, masih dalam peringkat belajar. Masa mula nak trade kena try dulu dalam demo akaun sekurang boleh faham selok belok trading platform Insta. Apepun, saya x alami banyak masalah dengan Insta ni. Wang deposit pun selamat dalam akaun broker. Saya pernah buat pengeluaran bulan lepas untuk $80, proses pun tak ambil masa yang lama cuma kurang dari 3 jam dah dapat duit dalam bank akaun. Terima kasih Insta.

De Laila said... Best Blogger Tips

Instaforex satu broker yang cukup saya kagum! Selalu ada update dan informasi yang terkini. Saya dah join broker ni masuk tahun kedua dan tak pernah alami sebarang masalah setakat ni. Dulu peringkat awal, saya pun guna demo akaun je nak biasakan diri dan timba pengalaman. Sekarang run account live dan progress so far memuaskan. Banyak juga dapatkan ilmu dari education section yang tersedia dalam laman insta tu, byk membantu. Alhamdullilah, performance dengan Instaforex lebih baik dari broker sebelum ini, dapatlah sumber income tambahan $200 setiap minggu. Terima kasih Instaforex!

azif fahmi said... Best Blogger Tips

Saya telah berdagang dengan instaforex sejak September 2015 sehingga sekarang saya masih menggunakan instaforex kerana perkhidmatan yang mereka berikan kepada saya adalah yang terbaik bersesuaian dengan gelaran yang mereka dapat sebagai broker ECN terbaik di Asia pada tahun lepas. Setakat ini proses deposit dan pengeluaran mereka tidak memberi saya masalah kerana transaksi sentiasa dilakukan pada masa satu jam sahaja kerana saya menggunakan lokal depo mereka sebagai kaedah pembayaran. Sebagai seorang trader, saya terus meningkatkan kemahiran dagangan setiap hari dan saya mempunyai pelbagai sumber maklumat mengenai forex yang telah disediakan oleh insaforex di laman web rasmi mereka. Mereka benar-benar membantu saya dalam meningkatkan kemahiran asas dan teknikal saya dengan menyediakan maklumat berguna dan yang terbaiknya adalah percuma. Hampir 2 tahun berdagang dengan mereka saya boleh mendapat keuntungan secara konsisten di sekitar 100-300 USD bergantung kepada keadaan pasaran dan analisis saya. Walaupun ia amaun yang sedikit saya rasa sangat bersyukur kerana saya masih boleh mendapat keuntungan dan membuat pengeluaran tanpa sebarang masalah, itu sahaja yang saya perlukan. Terima kasih InstaForex !!

farhan said... Best Blogger Tips

Instaforex salah satu broker yang terbaik yang boleh di percayai apabila menyertai mereka. Saya amat berpuas hati dengan InstaForex, dengan deposit minimum yang mereka tawarkan serendah 1 USD tetapi tiada siapa yang akan membuat deposit dengan amaun itu, broker yang bagus apabila anda ingin melabur jumlah sedikit untuk menguji strategi dalam akaun perdagangan. Saya membuat deposit 300 USD dan meminta bonus 30%, dan segala-galanya lancar. Saya memilih bonus ini kerana ia boleh dilaburkan dalam sistem PAMM, dan saya bercadang untuk melakukannya dalam masa depan yang terdekat. Dengan cara ini, keadaan dagangan InstaForex adalah jelas, dan juga jika anda mempunyai keraguan, akan ada pasukan sokongan untuk membantu anda. Saya mengesyorkan broker ini.

farhan said... Best Blogger Tips


Instaforex salah satu broker yang terbaik yang boleh di percayai apabila menyertai mereka. Saya amat berpuas hati dengan InstaForex, dengan deposit minimum yang mereka tawarkan serendah 1 USD tetapi tiada siapa yang akan membuat deposit dengan amaun itu, broker yang bagus apabila anda ingin melabur jumlah sedikit untuk menguji strategi dalam akaun perdagangan. Saya membuat deposit 300 USD dan meminta bonus 30%, dan segala-galanya lancar. Saya memilih bonus ini kerana ia boleh dilaburkan dalam sistem PAMM, dan saya bercadang untuk melakukannya dalam masa depan yang terdekat. Dengan cara ini, keadaan dagangan InstaForex adalah jelas, dan juga jika anda mempunyai keraguan, akan ada pasukan sokongan untuk membantu anda. Saya mengesyorkan broker ini.

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Post a Comment