Wednesday, March 2, 2011

BAGAIMANA NAK BUKA AKAUN TRADING DI INSTAFOREX


Entri kali ni khas untuk orang2 atau trader2 yang nak bukak akaun trading dengan INSTAFOREX. Para trader forex sekelian, terutama yang nubie, harap dapat ler follow step2 yang diberikan di bawah ini untuk memudahkan urusan pendaftaran akaun. Entri ni sebenarnya sebagai guide line untuk mereka2 yang selalu call aku untuk tau cemana nak daftar dan seterusnya trade forex di INSTAFOREX.

1. Klik SINI.

2. Isikan form pendaftaran tuh  dan sebagai contoh tengok gambo bawah ni. Lepas selesai isi all particulars, tekan ler button OPEN ACCOUNT bawah tu...


3. Then akan dapat Confirmation tentang akaun trading tadi. Kat email pun dia akan bagi. Yang penting - catatkan all particulars seperti password dan PIN number untuk kegunaan kita seterusnya.

4. Download Trading terminal di SINI. Masukkan nombor akaun trading dan trader's password untuk LOGIN. Dah solosai baiiiiii....

NEXT -  Bagaimana nak deposit duit ke akaun trading anda.
Best Blogger Tips Best Blogger Tips
  • Stumble This Post
  • Save Tis Post To Delicious
  • Share On Reddit
  • Fave On Technorati
  • Buzz This Post
  • Tweet This Post
  • Digg This Post
  • Share On Facebook
Blog Gadgets

1 comments:

fx-profit said... Best Blogger Tips

jom buat duit di sini lagi untung

http://www.instaforex.com/pamm_monitoring.php?trader=8019808

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Post a Comment