Thursday, May 26, 2011

CAPTURE THE WORLD IN 3D



Yessss..sekarang dah ada aplikasi web yang boleh kita paparkan gambar yang kita ambil secara 3D. Microsoft Photosynth namanya. 


Kalau gambar panorama memang cantik. Boleh review kat SINI untuk keterangan yang lebih lanjut. Sebuah aplikasi mudah...dan yang pentingnya ia PERCUMA baiii!

Jadi, lepas ni bila pergi melancong ke mana2, jumpa scene atau pemandangan yang menarik, jangan lupa snap kamera tu sampai berasap. Follow je cara2 nak snap gambar tu melalui video di web tuh. Memang berbaloi2 dan jadikan percutian anda satu kenangan indah sepanjang zaman. Memang rugi besor sapa tak gunakan aplikasi ini...huhuhu

Apalagi..pergiler review web tu dan mula ler gunakannya..sila2.. :)
Best Blogger Tips Best Blogger Tips
  • Stumble This Post
  • Save Tis Post To Delicious
  • Share On Reddit
  • Fave On Technorati
  • Buzz This Post
  • Tweet This Post
  • Digg This Post
  • Share On Facebook
Blog Gadgets

0 comments:

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Post a Comment