Thursday, May 19, 2011

KEDAI KAMERA ONLINE DI MALAYSIA



Selalunya sebelum aku beli barang untuk kamera atau aksesori, aku kaji dulu harga barang tu kat online. Ada beberapa web untuk shopping kamera dan aksesorinya secara online di Malaysia. Aku senaraikan ler mana yang sempat aku jumpa. Kalau kemudian ada terjumpa lagi...aku akan tambah kat posting nih. 

Jadi, sebelum shopping, kaji dulu harga di beberapa web di bawah ni ye...

1. Shashinki.com



2. Camera2u.com


3. My Photo Accessory



4. Kedai Kamera Digital



5. YL Camera Services Sdn. Bhd.



6. Fotokem



7. Leos Com Trading Sdn. Bhd.



8. Le'foose



9. Yamiya



10. Foto-zzoom



11. Walaoyeah.com



Selamat shopping!!! :) Best Blogger Tips Best Blogger Tips
  • Stumble This Post
  • Save Tis Post To Delicious
  • Share On Reddit
  • Fave On Technorati
  • Buzz This Post
  • Tweet This Post
  • Digg This Post
  • Share On Facebook
Blog Gadgets

4 comments:

Hizer Hasan said... Best Blogger Tips

salam hisham

tq pasal mempromo website saya iaitu www.kedaikameradigital.com

hizer
www.kedaikameradigital.com

Hisham Marmin said... Best Blogger Tips

@Hizer Hasan

Sama-sama bro! :)

teddy bear said... Best Blogger Tips

beli kamera online ni selamat ke?
tak rosak ke dalam proses perjalanan nak sampai ke rumah kita nanti?
mana tau terhempas ke jatuh ke

SaYaNgAwAkS said... Best Blogger Tips

kenapa sy takleh bukak webside kedaikameradigital tue ek...ader probem ke?

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Post a Comment