Tuesday, April 12, 2011

LENS - BOLEH PAKAI KE TIDAK?




Khas untuk warga NIKON, kalau ada DSLR, selalunya yang menjadi dilema adalah lens. Tengok kat pasaran ada macam2 lens. Daripada yang baru sehinggalah yang second hand. Nak beli lens tersebut, takut tak boleh pulak pakai kat DSLR yang ada tu.

Untuk nak tahu, senang jek bai. Pergi kat website nih. Baca kat situ, nanti kita akan tahu samada lens yang kita nak pakai tuh compatible atau tak dengan DSLR yang kita ada. 
Best Blogger Tips Best Blogger Tips
  • Stumble This Post
  • Save Tis Post To Delicious
  • Share On Reddit
  • Fave On Technorati
  • Buzz This Post
  • Tweet This Post
  • Digg This Post
  • Share On Facebook
Blog Gadgets

2 comments:

Hafiz Omar said... Best Blogger Tips

Doctor, lens saya rosak boleh hantar klinik doctor?

Hisham Marmin said... Best Blogger Tips

@Hafiz Omar
Boleh jek...aku cuci ngan syampoo kucing. Gerenti okehhh! Hehehehehe...

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Post a Comment